Pikavippi on maineensa vanki

Pikavipit ovat olleet olemassa kautta ihmiskunnan historian. Seuraavassa postauksessa käymme tarkemmin läpi vippien historiaa ja niistä aiheutuneita ongelmia koko yhteiskunnalle.

Kuitenkaan kaikki pikavipit eivät ole pahasta varsinkaan tänäpäivänä kun asiaan on puututtu useamman tahon toimesta. Silti vieläkin jossain päin maailmaa laillinen koronkiskonta on täysin mahdollista.

Olen itse ammatiltani ahtaaja / satamatyöntekijä, joten palkkatasoni on ihan ok ja harvemmin joudun turvautumaan pikavippeihin. Itse asiassa olen elämäni aika joutunut ottamaan vain kolme kertaa pikalainaa ja kaikki kerrat on ollut pakollisia akuutteja tarpeita joita en osannut odottaa.

Ikinä normaalit pankit eivät olisi antaneet minulle lainaa yhtä nopealla aikataululla.

Tällä sivustolla pohdinkin yleisesti pikavipeistä aiheutuvaa hulinaa ja niiden melko negatiivistä mainetta. Siksi ensimmäinen postaukseni onkin otsikolla “pikavippi on maineensa vanki”.

Tämän hyvin runsaasti kysymyksiä ja pohdiskelua herättävän otiskon takana on tarkoitus lähteä spekuloimaan asiaa niin kuluttajien kuin muidenkin asiaan littyvien toimijoiden kantilta.

Tässä vielä yksi linkki, jonka innoittamana aloin pitämään tätä blogia.