Superior Sales kokemuksia: Lue nämä faktat ennen, kuin haet töihin

Jos sinulla ei ole aikaisempaa myyntikokemusta, ei se tarkoita sitä, ettet voisi pärjätä kyseisellä toimialalla. Superior Sales kokemuksieni mukaan kouluttaa ja kasvattaa jokaista työntekijäänsä paremmaksi myyntityössä.

Superior Sales on nopeasi kasvanut yhdeksi Suomen suosituimmista markkinataloista ja moninkertaistanut liikevaihtonsa hyvin lyhyessä ajassa.

Kuulostaa houkuttelevalta, joten kokeilin itse työntekoa yrityksessä ja samalla halusin testata, olisiko minusta myyntityön ammattilaiseksi.

Lue tästä kokemuksiani Superior Salesistä sekä tarkat taustatiedot tästä suomalaisesta yrityksestä! Kerron myös sen, millaisia kokemuksia muilla työntekijöillä on ja onko Superior Salesin myyntityössä oikeasti järkeä.

Minkälaista työtä Superior Sales tarjoaa?

Superior Sales ei kerro sivuillaan tai ilmoituksissaan suoraan, mistä palkka muodostuu ja kuinka suuri se on.

Superior Sales vetoaa siihen, että palkka on hyvin yksilöllinen ja riippuu vahvasti myyjän osaamisesta ja onnistumisista. Jos etsii tietoa muilta sivuilta, löytää joitakin puheita 1000 – 2000 euron kuukausipalkasta, joka koostuu pohjapalkasta ja provisiosta.

Eli palkka voi koostua esimerkiksi:

 • Pohjapalkka 600 €
 • Provisio + kannustinpalkkiot 400 – 1400 €

Edellä mainittu palkkaus on esimerkki omastani, josta noin puolet koostui myynti suoriutumisen perusteella maksetuista eduista. Tavallisesti keskipalkka on todennäköisesti noin 1000 – 1700 euroa kuukaudessa, jos tekee tavalliset 8 tunnin työpäivät.

Kannattaakin suoraan työhaastattelussa esittää kysymyksiä, joihin haluat vastauksen ennen sitoutumista.

Myyntityötä Superior Salesilla vai kaupan kassalla?

Luettuani muiden Superior Sales kokemuksia ja kokeiltuani työntekoa itse, voin sanoa, että yrityksessä on mukava ja kannustava työilmapiiri. melko vakaa ja turvallinen työ, siitä ei pääse mihinkään.

Kallistun silti enemmän palkkiopohjaisen myyntityön, kuin kaupan kanssa puoleen seuraavista syistä:

 • Palkkaan voi itse vaikuttaa, muutenkin kuin työtunneilla
 • Rennompi fiilis toimistolla, kuin kassalla
 • Runsaasti työkavereita

Kaupan kassalla saat joka kuukausi saman palkan, etkä koskaan voi itse vaikuttaa sen suuruuteen. Itsensä kehittäminen ei tavallisessa työpaikassa auta, eikä se myöskään paina CV:ssä seuraavaa työpaikkaa varten, kuin onnistunut myyntityö.

Jos haluat saada vakaan työpaikan myyntityön parissa, jossa sinua koulutetaan paremmaksi myyjäksi ja saada samalla vahvan kokemuksen ja merkinnän seuraavaa työpaikkaa varten, suosittelen ehdottomasti Superior Salesia.

Onko Superior Sales luotettava?

Voin sanoa, että Superior Sales on luotettava ja turvallinen työpaikka. Miinusta täytyy kuitenkin antaa siitä, että kaikki etsimäni tieto ei ollut heti saatavilla työhön liittyen, sitä piti hiukan kaivaa.

Miten haen töihin Superior Salesille?

Superior Salesin paras puoli on se, että kuka tahansa voi hakea ja pääsee töihin yritykseen. Aikaisempaa kokemusta puhelinmyynnin parissa ei edellytetä.

Prosessi etenee siten, että lähetät työpaikkahakemuksen joko Superior Salesin sivuilla, muulla lomakkeella tai sähköpostilla. Vastauksena saat sovittua ajan työhaastatteluun.

Työhaastattelussa kannattaa heti antaa hyvä kuva itsestään. Itse kerroin heti kättelyssä, etten ole koskaan aikaisemmin kokeillut myyntityötä ja se oli heille ok.

Eli lyhykäisyydessään:

 1. Lähetä työhakemus
 2. Sovi haastattelu
 3. Tee työsopimus ja aloita heti

Superior Sales kokemuksia löytyy runsaasti

Olet ehkä törmännyt Superior Salesin mainoksiin tai Superior Salesin kokemuksia läpikäyviin kirjoituksiin tai kommenttipalstoihin.

Superior Salesilla on mielenkiintoinen strategia työntekijöiden rekrytoimiseen, sillä heidän markkinointiosastonsa käyttää niin sanottua sissistrategiaa, jossa he levittävät negatiivisia huhuja yrityksestä, muun muassa Suomi24 palstalla.

Negatiiviset väitteet tunnetusti leviävät nopeammin verkossa, kuin mikään muu. Ne saattavat jopa mennä viraaliksi.

Se on näyttänytkin toimivan erinomaisesti, sillä työnhakijoiden määrä on kasvanut räjähdysmäisesti ja yrityksen onkin sopeuduttava resursseiltaan kasvavaan työ kysyntään.

Ohessa poimintoja Superior Sales kokemuksia käsitteleviltä sivustoilta:

” Mielenkiintoisia kommentteja, joissa paistaa vahva negatiivisuus.
Myyntiä hivenen kokeilleena tulee kommenteista mieleen, että odotettiinkohan kuuta taivaalta tulevaksi välittömästi? Onko kommentoijat aikaisemmin työskennelleet tuloshakuisesti?”

” Tienaan Superiorilla kesk. 25-35e/h
Olenko superihminen? En.
Osaanko aistia ihmisen kuka ostaa 100% tarkkuudella? En
Ainoo mitä minä teen on se että tulen jokapäivä sillä asenteella että onnistun ja suoritan tavoitteet täyteen ja JOS en onnistu niin katson peiliin siitä että en suoriutunut tarpeeksi hyvin ja olen aina saanut apua firmassa olon aikana vastoinkäymisiini niin työssä kuin työn ulkopuolella enkä mene keskustelupalstalle antamaan negatiivista palautetta firmasta joka otti minut avosylin vastaan kun näki potentiaalia.”

Minun Superior Sales kokemuksia voi sanoa, jopa elitistisiksi:

 • Hain töihin kesäkuussa 2021
 • Ensimmäinen palkka napsahti tilille, suuruudeltaan 2200 €
 • Sitä seuraava kuukausi 1700 €

Eli homma lähti nopeasti rullaamaan, mutta kuten näkyy palkoissa, on tervettä provisiopohjaiseen myyntityöhön liittyvää varianssia. Toiset kuukaudet ovat parempia, kuin toiset.

Superior Salesista on vaikea keksiä huonoa sanottavaa, joitakin kuitenkin näyttää ärsyttävän Superior Salesin harrastama markkinointi, joka erottaa heidät vahvasti kilpailijoista.

Superior Salesin kaltaisille yrityksille on Suomessa tarvetta. He ottavat rohkeasti työnhakijat vastaan ja antavat heille mahdollisuuden taustoista riippumatta. Todella lämmin ja ystävällinen työilmapiiri vielä kaupan päälle.

Kuka pyörittää Superior Salesin firmaa?

Superior Sales Oy on toiminut jo vuodesta 2018. Tämä telemarkkinointi yritys toimii valtakunnallisesti, usealla eri paikkakunnalla: Turku, Tampere, Helsinki, Joensuu.

Superior Salesin toimitusjohtaja on Ville Huusari, joka tunnetaan aikaisemmasta historiastaan ja vahvasta omistautumisestaan telemarkkinoinnin parissa.

Kumppaneita Superior Salesilla on useita, joista merkittävin on Suomen Vitamiinikeskus Oy.

Superior Sales yhteystiedot:

 • Kauppiaskatu 13 F 148, 20100 Turku
 • 040 747 5408
 • rekrytointi@superiorsales.fi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Superior Salesista

Kuka voi saada työpaikan Superior Salesilta?

Superior Sales ottaa vastaan kenet tahansa taustoista riippumatta. Jokainen saa koulutusta ja jokaisella on mahdollisuus oppia paremmaksi myyntityössä.

Mitä tuotteita Superior Sales myy?

Superior Sales myy useita erilaisia tuotteita, joista suurin osa on kulutustavaraa. Suosituimpia tuotteita ovat tällä hetkellä vitamiinit ja muut lisäravinnevalmisteet.

Mikä on palkka Superior Salesilla?

Superior Salesilla palkka koostuu pohjapalkasta, jonka päälle on mahdollista ansaita palkkioita myyntien perusteella. Osta työntekijöistä on raportoinut tienaavansa jopa yli 30 euroa tunnilta. Tarkempaa tietoa saat työhaastattelun yhteydessä.