Ostin käytetyn iPhonen ensimmäistä kertaa elämässä!

Siitä on taas vierähtänyt useampi kuukausi, kun viimeksi päivittelin tätä blogia. Pieni positiivinen päivitys aurinkoisen ja lämpenevän sään lisäksi on uusi puhelin. Tai no “uusi”, mutta ensimmäistä kertaa elämässä olen päättänyt hankkia Applen puhelimen.

Käytetty Apple puhelin uudenveroisena

Olen jo useita vuosia halunnut siirtyä Anroid-käyttäjästä moderniksi iPhone käyttäjäksi, mutta hinta on aina ollut este kuten varmaan blogin lukijat tietääkin. Harkitsin pitkään kehtaanko tehdä tästä julkaisua, mutta teimpä kuitenkin jotta muut voivat ottaa mallia.

Käytetty iPhone on ihan uudenveroinen, kun se on huollettu ja korjattu standardien mukaisesti. Monet nykyajan yritykset jotka myyvät näitä puhelimia toteuttavat kaikki toimenpiteet Applen valtuutettujen toimijoiden puolesta.

Itse en huomaa uuden ja käytetyn puhelimen välillä mitään muuta eroa kuin hinnan, joka oli minun tapauksessani reilusti yli puolet halvempi ja ostin yhden uusimmista malleista.

Iphone X:ää en kuitenkaa hankkinut

iPhone X:ää kaverit suosittelivat, mutta hinta olisi ollut liian korkea jopa käytettynä tälläiselle Pa-taatelintallaajalle. Tästä syystä päätin ostaa iPhone 8 puhelimen 64GB muistillä.

Niille jotka pohtivat onko käytetty puhelin hidas ja kankea kuten iPhonet tuntuvat ajansaatossa muuttuvan. Ei. Tämä iPhone on nopea ja tuntuu kuin se olisi juuri tullut tehtaalta. Ei mitään moitittavaa, missään.

Tämä kirjoitus ei ole yhteistyössä kenenkään kanssa, vaan päätin itse kertoa uuden puhelimen hankkimisesta.

Rajoitukset pikkuhiljaa tuntuvat hälvenevän

Muuten kuluva vuosi on tuntunut menevän omalla painollaan. Rajoituksia aletaan purkamaan omakin talous alkaa taas näyttää siltä, että se olisi mallillaan. Aikaisempi julkaisuni käsittelikin vuoden pyörähtämistä käyntiin, joten lukaise myös se.

Ja ainiin. Ennen kuin joku kysyy työtilanteesta, niin kyllä olen nyt töissä eikä lomautuksia tunnu olevan tiedossa enempää. Arki on kiireellistä ja tekemisen täyteistä.

Olen aloittanut myös uuden harrastuksen, nimittäin lenkkeilyn. Olen jo pitkään halunnut aloittaa harrastamaan jotain mielekästä, mutta tällaisina aikoina kun kaikki paikat tuntuvat olevan kiinni on oma yksilöurheilu paras vaihtoehto.

Lenkkeilyssähän ei tarvitse aina juosta, vaan reipas kävely voi monesti olle parempi ja tehokkaampi vaihtoehto. Korvissa tietysti puhelimen yhteydessä hankitut Apple Airpodit joista musiikki kuuluu erinomaisella laadulla! 🙂